Skip to content
27 maj 2009 / Peroni

Piratpartiet – Hillbillygrenen


Piratpartiet har
startat en lokalavdelning
i Katrineholm. Josef Henriksson kan nu sätta
”vice kommunledare för piratpartiet i Katrineholm,
samt ordförande i Unga Pirater i Katrineholm,
Flen och Vingåker” på visitkortet.

I sann demokratisk anda publicerar
Peroni nu Henrikssons ”pressmeddelande”,
till glädje för presumtiva pirater och, möjligen,
androm till varnagel. Väl bekomme!

Hej alla pirater i Katrineholm!
Mitt namn är Josef Henriksson och jag är nu vice kommunledare för piratpartiet i Katrineholm, samt ordförande i Unga Pirater i Katrineholm, Flen och Vingåker. Jag ser ett stort värde i integritet, kulturspridning och den fria rörligheten på nätet, och jag hoppas kunna hjälpa till att föra den här organisationen framåt.

Ung Pirat KFV
I helgen startades Ung Pirats lokalavdelning för Katrineholm, Flen och Vingåker. Då tilldelades jag rollen som ordförande fram till årsmötet som vi håller onsdag 10/6. Där kommer den fortsatta styrelsen att väljas. Jag tackar så mycket för förtroendet och det mycket trevliga piratfikat.

Piratfika i morgon (Torsdag) kl. 17.00.
Vi har fått in affischer som vi behöver få upp och därför kommer jag att finnas på Sultans på norr i morgon från klockan fem, för ett till möte fyllt med koffein och allehanda sockerfyllda saker. (Och förslagsvis lite affischuppsättning.)

Partytält till den 6/6
Vi efterlyser fortfarande ett partytält till vårt torgmöte dagen innan valdagen. Om någon har möjlighet att tillhandahålla det vore det mycket uppskattat.

Kulturministern bör avgå.
Avslutningsvis vill jag framföra mitt missnöje över Lena Adelsohn Liljeroths uttalande om The Pirate Bay rättegången. Det var mycket skrämmande läsning i kommentarsfältet på Piratpartiet.se idag. Det är oförsvarbart när en minister uttalar sig i en långtifrån avgjord dom, som dessutom är sveriges mest politiskt betydelsefulla dom på många år. Liljeroth borde avgå med omedelbar verkan.

Med Vänliga Hälsningar.
Josef Henriksson
Vice Kommunledare för Piratpartiet i Katrineholm
Tel. 070-7510921″

Annonser